Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P74e74t85r 68B70u12r51i72a71n

8. 10. 2021 15:43

Tak se podívejme, kdo všechno našeho premiéra už vyšetřuje/val:

V ČR minimálně: v kauze pochybných převodů jeho mrazírenské firmy, ale i jiných, v kauze zavlečení jeho syna na Krym, v kauze vyvádění peněz přes reklamu Agrofertu na Čapím hnízdě, v kauze Čapí hnízdo, v kauze úniku nahrávek skrze nahlížení Babiše do policejních spisů, v kauze Pandora Papers...a to je jen to, co vím.

V EU: v kauze střetu zájmů, v kauze zneužití dotace na Čapí hnízdo, v kauze dotace pro Penam.

Nově i v USA a ve Francii.

A to nemluvím o soudních kauzách nepřátelského převzetí firem. V těch se Babiš soudí prakticky nepřetržitě už od 90. let.

Slušnej oddíl. Takovej světovej.

2 0
možnosti
Foto

Není důležité, v kolika kauzách je vyšetřován. To je jen důkaz, že některým kruhům náramně překáží. Vyšetřování všech případů skončí konstatováním, že nic nezákonného neprovedl. Nebude to znamenat, že nedělal špatnosti. Ale ty špatnosti dovolily špatné zákony. A ty špatné zákony tu máme, protože jsme měli špatné politiky ODS, ČSSD, KDU atd. Jednokorunové dluhopisy Babiš využil a vydělal na nich, stejně jako mnoho jiných boháčů, miliony. Proč to zákony umožnily je otázkou. Buď za to mohla nezkušenost nebo úmysl. Offshory jsou legální, ačkoliv škodí ekonomikám všech zemí světa. Babiš je využil a zákon neporušil. Kdyby je zákon zakázal, spáchal by trestný čin. Proč nejsou zákony chránící ekonomiky států světa? V to je ten zakopaný pes.

1 1
možnosti
Foto

Zazlíval jsem Babišovi, že zadlužuje stát dříve nevídaným tempem. Časem jsem pochopil, proč to ve světě plném mnohem víc zadlužených států dělá. Kdo na tom bude líp, pokud by přišla hyperinflace? Spořivý občan se slušným kontem v mnoha bankách - nebo - rozhaza s úvěry a dluhy?

0 0
možnosti
Foto

Když má některý stát lépe fungující ekonomiku, nemusí se většího zadlužení bát. Což není náš případ. Bohužel.

3 0
možnosti
PC

Babiš je narcis, sobec, egoista, s tím plně souhlasím. Zajímá mě, kdo z těch, kteří se derou k moci, takový není. Já o žádném nevím.

4 1
možnosti
HH

a to má být jako omluva toho jeho chorobného lhaní a podvodů?

0 0
možnosti
Foto

To si myslíte Vy. Neraďte, každý má svou hlavu... Uvidíme v pozítří. ;-D

0 0
možnosti
HH

No spíš je smutné, že část voličů tu hlavu nemá...resp ji má prázdnou...

3 0
možnosti
JS

Asi je pro Vás těžké pochopit rozdíl mezi důkazem a předvolebním plkem.

2 0
možnosti
PN

P17e20t18r 44N64e85d72v26ě69d

8. 10. 2021 10:09

Já mám tedy jiné přání, ale líbí se mi ta otevřenost s jakou píšete.

Když si projdu ty zákazy, tak rozhodně nezavřeli vše a hlavně lidí, kteří to doslova odnesli asi také nebude mnoho. Nezaměstnanost nestoupla. Ti šikovní podnikatelé a živnostníci zřejmě živý už jiný obor.

Jako jeden z mála přiznáváte nedodržování opatření, já to vidím jako příčinu toho proč jsme prošli pandemií tak jak jsme prošli. Dnes, když čtu vyjádření odpůrců Babiše tak mi vychází, ať by dělat to, či ono, vždy by to bylo pro určitou skupinku špatně. Mnozí argumentují třeba Švédskem, jenže tam lidi vláda požádala a třeba řetězec lékáren který prodával respirátory v řádech stovek a tisíců za nějaké období jich najednou prodával 700 tisíc. Píšete něco o potřebě kvalitní opozice ve spojitosti s Babišem, ale byla ta současná kvalitní? Jak vládě pomohla, když nemělo jít o přízeň voličů, ale o nás všechny? Soustavnou kritikou čehokoliv, co vláda podnikla? A jedním dechem doplnili, že 60% opatření stejně opsala vláda od nich?

Urputnou snahou se udržuje Čapí hnízdo, pominu li již druhé náhodné načasování, není to vyšetřování až příliš dlouhé? Nehledě na to, že při první oficiální pochybnosti těch 50 míčů vrátili? Střet zájmů? To skoro tak vypadá, že museli tak dlouho upravovat zákony, až to sedne na Babiše. Navíc to vypadá, že když nebude premiér, je vše zase v pořádku. Zámek ve Francii? I ti investigativci přiznávají, že asi nejde o zločin, tedy vzbuzují temnější lidské pudy? Tedy závist? Stejnou jako předváděli opozičníci před covidem, kdy začínali větu " Miliardář Babiš"? Proč se zveřejnilo jen jméno Babiš a ěch 299 dalších ne? Jsou to přátelé opozičníků?

A to tažení do ruska? Nebyla to právě Babišova vláda, která vypráskala rusáky z ambasády?

I ten náš rozpočet měl lepší parametry před covidem, než při předchozích vládách..Řekl bych, že se i všeobecně zvedla životní úroveň valné většiny národa

No, třeba se Vám přání splní. Po masáži jak bylo vše špatně to tu bude skvělé, nebo ne?

8 4
možnosti

50 míčů vrátili, ale pořád tvrdí, že s Čapím hnízdem bylo vše v pořádku. Není to divné?:-)

4 0
možnosti
Foto

Stejně vyhraje. A odhaduji, že získá 33,158 %.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
HH

Prostě ta slaboduchá třetina voličů, jak o ní mluvil Zeman...

3 0
možnosti
JV

Drive podrazy vysly az po volbach na povrch. Ted snad pred volbama kazdy vi, ze Babis je nepoctiva, prolhana osoba .

2 1
možnosti
JK

Premiér jednoznačně národu oznámil, že chce předat veškerou moc, jinak se s námi nemá o čem bavit. Čeho všeho je schopen úplatný volič za 300 Kč, za 1500 Kč, za 5000 Kč, no víc už nedostanete. Obětujete za to své děti po vzoru vůdce? Obětujete svoji morálku? Obětujete svůj cit pro spravedlnost? Obětujete svou hrdost? Prý všechno má svoji cenu, jaká je ta vaše.

1 3
možnosti
VB
Foto

Myslíte, že se změní? ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1038x
obyčejný člověk

Seznam rubrik